Hlavní obsah
Článek

Televizní show Tvoje tvář má známý hlas se po odvysílání první řady stala fenoménem a celá řada známých osobností by udělala cokoli, aby se dostala mezi soutěžící. Ivaně Jirešové (47) se to podařilo, ale v průběhu začala mít pochybnosti, jestli udělala dobře, že nabídku vzala.

„Samozřejmě jsem pochybovala, jestli se organizátoři nespletli, když mě oslovili, a jestli jsem neudělala chybu, když jsem přijala. Nejsem totiž profesionální zpěvák, ale herec,” krčí rameny Ivana a dodává: „Uvidím, jak to dopadne, doufám, že toho nebudu litovat.”

Vzhledem k časové zaneprázdněnosti herečka první řadu nesledovala celou, na internetu ale posléze zkoukla zejména výstupy svého kolegy ze seriálu Ordinace v růžové zahradě Petra Rychlého. „Pouštěla jsem si nějaké čísla na internetu. První řadu jsem ale jednou vyzkoušela naživo v roli porotce. Teď už třeba vím, že bych úplně jinak udílela body,” říká představitelka barmanky Lucie z nováckého seriálu, která by se v pořadu ráda převlékla za Jasona Kaye z Jamiroquai, nebo Anthonyho Kiedise z Red Hot Chili Peppers.

Natáčení pořadu se už zúčastnila i Ivanina dcera. „Sofie už se mnou byla jednou na natáčení a velmi hlasitě mi fandila, až mi tanečníci takovou podporu záviděli,” říká herečka a jedním dechem dodává: „Celé natáčení je velmi časově náročné, tak tam se mnou byla jen jednou. Je to totiž hlavně o čekání. Každé vystoupení je jiné, každý potřebuje jiný čas na přípravu.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám