Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Druhá řada „převlékací“ show Tvoje tvář má známý hlas se bude muset obejít bez vnadné herečky Jitky Čvančarové (46), ale televize Nova za ni našla srovnatelně kvalitní náhradu. Ozdobou dalšího ročníku bude Iva Pazderková (44).

Herečka známá jako „blbá blondýna“ se v první řadě Tváře objevila jako soutěžící a nejednou svým vystoupením porotě vyrazila dech. Její variace na Susan Boyle či Pink (44) patřily k tomu nejlepšímu, co bylo v rámci show odvysíláno. Když se hledala náhrada za Jitku, Iva byla jasnou volbou.

„Je to zábavná show, tak já doufám, že trochu zábavná budu. Nebudu tak krásná jako byla Jitka Čvančarová, protože ona je opravdu nádherná žena. Vedle Jakuba ale není zas tak těžké vypadat dobře. Tím, že vím, jak to vypadá i z druhé strany, tak pro mě bude nejdůležitější hodnotit dle principů soutěže - vždycky ocenit toho, kdo předvede nejvěrohodněji svoji hvězdu. Bez ohledu na to, jak se mi líbí originální interpret nebo písnička samotná,“ řekla Pazderková, která bude od 4. září hodnotit Martu Jandovou (49), Romana Vojtka (51) či Ivanu Jirešovou (47).

Iva už při natáčení zaujala místa po Jitce mezi Jakubem Kohákem a Jankem Ledeckým (61). Jako porotkyni jí to moc sluší, ale diváky budou spíše než vzhled zajímat její komentáře.

Jak jste spokojení s porotou druhé řady Tváře?
Iva Pazderková je skvělá volba
74,7 %
Jitka Čvančarová mi bude chybět
19 %
Raději měli vyměnit Koháka s Ledeckým
6,3 %
Celkem hlasovalo 9146 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám