Hlavní obsah
Článek

Ivana Jirešová (47) je každoročním inventářem představení finalistů, soustředění a zpravidla i finále soutěže Muž roku. Co k tomu herečku táhne, ať už zrovna má či nemá partnera? Nového kluka si mezi mladíčky do třiceti rozhodně nehledá.

"Vlastně vůbec nevím, proč to nikdy nevynechám. Ale asi jsem si to kdysi oblíbila proto, že jsem mohla zpívat před lidmi. To pro mě bývala velká výzva, protože jsem zpívala jenom v muzikálech, kde jsem se schovala za roli, a tohle pro mě byl takový adrenalin," vysvětlila.

"Ale i ti chlapci, když na sobě mají obleky, tak jsou moc hezcí. Mám je takhle radši, než když jsou v plavkách, protože ten oblek zakryje tu až přílišnou dokonalost," smála se Ivana.

Ta už má nějaký čas nového partnera, jehož identitu ještě neprozradila, zatímco její manžel, zpěvák Viktor Dyk, se už na sociální síti novou partnerkou, make-up artistkou Kateřinou, pochlubil a Ivana ji také zná.

"Je to jeho život, já Kačenku znám a všechno je v pohodě. Už ji zná i moje dcera, jsme taková velká rodina a příjmení už je u nás opravdu hodně. Když jedeme na dovolenou, tak tam figurují čtyři příjmení, což už je trochu blbý," připustila.

"Já mám dvě, protože ještě nejsem úplně odháčkovaná, takže jsem Dyková Jirešová, Sofinka má příjmení po otci, pak je tady ještě jméno přítele. Takže opravdu celkem čtyři," vypočítala Ivana, která ještě nemá dořešený rozvod. "No, celníci mají co dělat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám