Hlavní obsah
David Zápal
Článek

První řada soutěže Tvoje tvář má známý hlas překvapivě u diváků obrovsky zabodovala, diváci se nemohli dočkat toho, až jim zase Chýlková, Holišová, Rychlý, Mišík, Pazderková, Fialová a další předvedou své šokující přeměny v jiné známé osobnosti. Není divu, že se potají chytá další ročník. A jedno jméno už je jisté!

Nova si plácla se svou dlouholetou hvězdou Ivanou Jirešovou (47), herečkou, která už léta hraje v Ordinaci v růžové zahradě. O tom, že se zúčastnila konkursu, jsme psali, takových umělců ale bylo víc a mnoho z nich už dostalo psaní, že neuspěli.

„Je to vlastně moje sestra ze začátku seriálu o lékařích Ordinace v růžové zahradě. Říkala mi jednu novinku, ale je tady strašná spousta novinářů, takže nemohu říct název toho projektu. Zkrátka a dobře ji budete vídat velmi často v televizi ve velmi sledovaném projektu. Je tam něco o tom, jak zpívají a jak se tváří. A nemůžeme to vůbec říct. Strašně jí to přeju, je strašně šikovná,“ řekla Daniela Šinkorová při moderování koncertu a módní přehlídky finalistů Muže roku na jejich soustředění v Novém Městě nad Metují.

Sama Ivana se k tomu nemůže vyjadřovat, smlouva jí to zakazuje.

Účinkovat v Tváři nebude Martin Dejdar, nabídku odmítl. Spekuluje se o účasti Davida Gránského, na konkurs přišly také Martina Pártlová nebo Michaela Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám