Hlavní obsah
Článek

Hvězda Ordinace v růžové zahradě Ivana Jirešová (47) sice byla pořádně zaskočená, když se dočetla, že její manžel Viktor Dyk měl mít pletky s mladou zpěvačkou Zuzanou Mikovou, se kterou si vyměňoval na Facebooku intimní zprávy, ale přesto se s ním nehodlá rozvést. Naopak. Manželé se právě vrátili z usmiřovací dovolené. "Normálně dál fungujeme. Zrovna jsme se vrátili i s dcerou Ivanky Sofinkou z Turecka a bylo nám tam krásně," uvedl exkluzivně pro Super.cz Dyk.

"Nerad bych celou tu věc rozebíral, ale faktem je, že to všechno bylo miliónkrát nafouknuté. Se Zuzanou jsem se seznámil na projektu Schelinger 2011 a začali jsme spolupracovat. Podobné zprávy si posílám s mnoha lidmi, třeba se svou kadeřnicí a smějeme se tomu spolu," tvrdí Viktor, který zpěvačku na Facebooku přezdíval "Ňuňu" a psal, že by jí "cink". Podle něj samozřejmě musel manželce vysvětlit, jak se věci mají, ale slova o rozchodu či dokonce rozvodu prý nikdy nepadla.

"Sejdu se se svým právníkem a budeme řešit, co s tím. Není možné, aby někdo beztrestně zneužíval citlivá data ze soukromí. Byla narušena má ústavní práva. Myslím si, že vím, kdo za tím stojí. Vítr vane stále stejným směrem," naznačil závěrem Dyk, že za poskytnutím soukromých zpráv patrně může stát otec Sofinky Ondřej Höppner, s kterým Jirešová již delší dobu o dceru bojuje. "Nic o tom nevím. Mě jejich soukromí nezajímá. Mně jde jen o to, aby Sofinka vyrůstala v harmonickém prostředí a aby na ni byl Dyk hodný. Jinak mi je ukradený," uvedl k tomu Ondřej Höppner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám