Hlavní obsah
Článek

Mercedes-Benz Prague Fashion Week míří do finále. Pondělní módní den si opět nenechala ujít řada známých osobností, které i tentokrát ukázaly, že se experimentů, co se týče módy, rozhodně nebojí, a podívaná to tak byla opravdu pestrá.

Velmi výraznou osobností tentokrát byla herečka Ivana Jirešová (47), která vynesla hned dva outfity. Jeden na odpolední přehlídku, kde zářila v růžových volných šatech, ke kterým oblékla volnou sportovní bundu s délkou po kolena. Celý model doladila robustní tmavou obuví. Druhý outfit sladila do neutrálních barev a také do volnějšího stylu, ve kterém se úplně ztratila její postava, což je možná škoda, protože si ji udržuje ve skvělé kondici. V jedné z internetových diskuzích outfit dokonce přirovnali ke sněhulákovi.

Fashion Week si nenechala ujít ani modelka a hvězda reality show Love Island Natálie Kočendová, která šla jednu z přehlídek, tu pro značku Vavrova, kde zářila ve výrazných a velmi ženských červených šatech.

Pondělní módní slavnost navštívila i ředitelka soutěže krásy Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34), která dorazila se svým dlouholetým kamarádem a kreativním ředitelem již zmíněné soutěže krásy Samem Dolcem, se kterým se dokonale sladili v modelech od Dolce Derza.

Velmi to slušelo i modelce Kristýně Schickové, zpěvačce a rapperce Sharlotě či Jitce Nováčkové (31), která předvedla i své dlouhé nohy.

Reklama

Další články

Načítám