Hlavní obsah
Článek

Skladatel Karel Vágner slavil životní jubileum. 80. narozeniny patřičně oslavil s hvězdnými kolegy a přáteli, kteří mu přišli popřát.

Kromě herečky Jiřiny Bohdalové (92) nechyběla ani bývalá první dáma Dagmar Havlová (71) či Ivana Gottová (48), která jinak do společnosti téměř nechodí. Kvůli Vágnerovi ale vdova po našem nejslavnějším zpěvákovi Karlu Gottovi (†80) udělala ráda výjimku.

Na oslavu ji doprovodil i rodinný přítel, miliardář a král kasin Leon Tsoukernik, jenž Gottové a jejím dcerám poskytl po smrti Karla Gotta azyl ve svém honosném sídle na západě Čech, kde našli v těžkém životním období potřebný klid a soukromí.

Mezi dalšími gratulanty, kteří přišli popřát tvůrci hitů Holky z naší školy či Hej, mistře basu, nechyběli například zpěvačka Heidi Janků (61), expremiér Andrej Babiš s manželkou Monikou, zpěvačka Jitka Zelenková a mnoho dalších hostů.

A co by si jako dárek ze všeho nejvíc přál samotný jubilant? „Mám jedno velké přání. Ať se zažehná to, co zažehlo na Ukrajině, ať proboha není válka, a potom, ať jsou lidi, které mám okolo sebe a které mám rád, zdraví. To nejsou malá přání, to jsou velká přání,“ řekl nedávno Super.cz skladatel a hudebník.

Reklama

Další články

Načítám