Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední týdny byly pro Ivanu Gottovou (48) nesmírně těžké. Když oznámila, že 1. října zemřel její manžel, zpěvák Karel Gott (†80), obrátila se na ni a celou rodinu obrovská pozornost. Dalo se to předpokládat, Ivana proto na nic nečekala, zavčas sbalila věci a i s dcerami z Bertramky odjela ke známým.

Když se pak potřebovala domů vrátit, musela v noci, aby se vyhnula pozornosti, jak řekla Novinkám v rozhovoru mluvčí rodiny Aneta Stolzová. Před Bertramkou totiž bezprostředně po oznámení zpěvákova úmrtí vzniklo pietní místo, ke kterému se scházeli lidé z celé republiky i zahraničí. I tomu média věnovala pozornost.

„Nikdo vůbec netuší, co Ivanka prožívala v uplynulých dnech, když se musela ve tři ráno tajně vplížit do svého domu, aby při baterce zabalila sobě a dětem věci na pohřeb a do školy. Musela si proklestit cestičku mezi svíčkami a poté zase vrátit svíčky zpět, aby nenarušila pietní místo, které si před domem veřejnost vytvořila. Plně to respektovala a mezitím se skrývala s dětmi po přátelích, aby unikla fotografům,“ uvedla Stolzová.

Na zpěváka, se kterým ji v průběhu let začal pojit nejen pracovní, ale i přátelský vztah, vzpomíná jen v tom nejlepším. „Nejšťastnější byl se svou rodinou v soukromí a také na pódiu mezi svými příznivci,“ řekla.

Stolzová promluvila také o mateřství, jen týden po odchodu Gotta porodila dceru Amálii Karlu. „Byl to takový smích skrz slzy. Amálka je náš dar z nebes, a ještě pár dnů před odchodem pana Gotta jsme všichni seděli u nich doma v kuchyni a symbolicky jsme si přiťukli na nové životy. Bylo to neskutečně silné,“ dodala Stolzová, která je matkou ještě staršího Adama. Nejstarší dcerka Natálka zemřela na onkologické onemocnění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám