Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka Karla Gotta (†80) Ivana Gottová (48) prožívá společně se svou rodinou nejtěžší životní chvíle. Po smrti milovaného manžela čelí obrovskému mediálnímu tlaku.

Podle TV Nova proto už ve středu ráno odletěla i s dcerami do zahraničí. Ve vile na Bertramce, před kterou vzniklo pietní místo, kam lidé chodí zapalovat svíčky a vzpomínají na Karla Gotta, se tak vdova ani její dcery Charlottka a Nellinka, vůbec nenachází.

Samotná Ivana Gottová prosila média o shovívavost. „S ohledem na zármutek rodiny prosíme média a veřejnost o respektování soukromí, zejména s ohledem a citlivostí k nezletilým dcerám Karla Gotta,“ nechala se slyšet v ranním prohlášení.

Zemřel Karel Gott.

Vláda mezitím schválila státní pohřeb Karla Gotta v katedrále svatého Víta. Premiér Andrej Babiš, který je podle svých slov v kontaktu s nejbližším okolím zesnulého, „dostal příslib“, že manželka Ivana Gottová bude s uspořádáním státního pohřbu ráda souhlasit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám