Hlavní obsah
Článek

Problémy se svými závislostmi svému otci sice Dominika Gottová svěřila, ale při její poslední návštěvě Česka před ním skleničky vína ještě schovávala.

„Před tátou jsem se držela, alkohol jsem nepila, jen džus. Pak jsem si dala ve městě víno,“ svěřila mistrova dcera Blesku. „Vždy se zlobil, když jsem si dala alkohol v jeho přítomnosti.“

S pitím chce nadobro skoncovat a Karel Gott (†80) s manželkou Ivanou (48) jsou rádi, že po dvou letech přemlouvání chce Dominika problémy s alkoholem a léky opravdu řešit. Oba se k tomu také vyjádřili přes svou tiskovou mluvčí Anetu Stolzovou.

„Teprve až po její poslední návštěvě v Praze ji manželé Gottovi přesvědčili, aby léčbu podstoupila, jelikož jí alkohol viditelně žene do záhuby a neustálá finanční pomoc ze strany otce její problém nevyřeší. Proto je Karel Gott rád, že se Dominika konečně rozhodla vyhledat odbornou pomoc, a to za pomoci Ivany Gottové, se kterou je v blízkém kontaktu. Oba jsou jí v její snaze řešit problém oporou a věří, že Dominika u svého přesvědčení zůstane a léčbu co nejdříve zahájí,“ přetlumočila stanovisko manželů Gottových Stolzová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám