Hlavní obsah
Článek

Karel Gott (†80) nedávno oslavil významné životní jubileum. Z tajné oslavy narozenin, která se konala koncem června, byl nadšen.

V rámci oslav zveřejnil na oficiálních stránkách rozhovor, kde se mimo jiné rozpovídal nejen o svém zdravotním stavu, ale i o pamětech které chystá. Fanoušky také potěšil krásnou rodinnou fotkou s manželkou Ivanou (48) a dcerkami Charlottou a Nellinkou.

Gott z oslav jen tak nevyjde. Čtvrteční vystoupení na festivalu Benátská ale musel zrušit z důvodu akutního zápalu plic. Mistr si nedávno užíval dovolenou na prosluněné Sardinii, kde psal zmíněné paměti.

Karla Gotta dojala narozeninová píseň od kolegů.

„Mám už za sebou kratší dovolenou na Sardinii, kde mi tamní podnebí velmi vyhovuje, a kde jsem se věnoval především psaní knížky, ve které se ohlížím za svým životem. Dolaďování textů je mou hlavní aktivitou a zábavou po celý zbytek léta. Nepůjde o knížku stokrát recyklovaných článků, výroků a příběhů, které si kdekdo může najít na internetu, pospojovat je a vydat v knižní podobě. Tak jako to mnoho autorů již bohužel udělalo a vydali knihy o mně, ale beze mě,“ nechal se slyšet Gott.

„Moje kniha bude autentická a velmi obsáhlá autobiografie, pro kterou už mám texty vesměs připraveny. Teď procházím nejrůznější archivní materiály a fotografie, a pokud se mi ještě vybaví hezká a zajímavá vzpomínka, tak ji do textu doplňuji,“ dodal zpěvák. Na knížce prý bude pracovat i přes Vánoce.

„Pak by vyšla, stejně jako film (točí s Olgou Špátovou), začátkem jara,“ uzavřel Gott.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám