Hlavní obsah
Článek

Mnohonásobný Slavík Karel Gott (†80) už brzy oslaví významné životní jubileum. Tajnou oslavu 80. narozenin, která se v pátek večer konala v pražském Divadle Na Jezerce už má ale za sebou.

Desítky gratulantů včetně Jaromíra Jágra (52), Lucie Bílé (57), Hany Zagorové (†75), Moniky Absolonové (47), Báry Špotákové, Evy Holubové (65), Marty Kubišové (81), Ilony Csákové (53) a dalších hvězdných hostů nejen z uměleckého světa, Mistra v divadle dojaly.

Není divu, že Gott neváhal svůj narozeninový dýchánek, který pořádala jeho manželka Ivana Gottová (48), označit za vůbec nejlepší, jejž zažil.

„Nejlepší oslava mých narozenin v životě! Nepopsatelná atmosféra a nezapomenutelný večer. Přátelé, kolegové, kamarádi, děkuji vám,“ rozplýval se na svém instagramovém účtu Gott.

A i tam mu někteří kolegové znovu děkovali s tím, že také oni si večer nadmíru užili. „Kájo, my děkujeme, byl to úžasný večer,“ napsala Absolonová.

A přidala se i Eva Holubová. „Byla to čest, být tam s tebou,“ vysekla mu poklonu oblíbená herečka. Oslava se zkrátka povedla na jedničku s hvězdičkou.

Reklama

Další články

Načítám