Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Karel Gott (†80) získal další významné ocenění. V pátek večer si v Lipsku převzal mediální cenu Zlatá slepice, kterou obdržel za celoživotní dílo.

Gott je i v Německu nesmírně populární, a tak není divu, že sklidil bouřlivý potlesk a cenu osobně převzal.

Gott na společenské akci také vystoupil a nadšeným divákům zazpíval německou verzi populární Včelky Máji a obrovskou hitovku Být stále mlád.

"Včera jsem v Lipsku obdržel prestižní německou mediální cenu Zlatá slepice za celoživotní dílo. Velmi si tohoto významného ocenění vážím a jsem poctěn, že jsem se mohl zařadit mezi významné osobnosti z oblasti sportu, politiky, hudby i televizní tvorby, které rovněž tuto cenu získaly v minulosti. Děkuji těm, kteří mě ocenili, ale především německému publiku, které mi zachovává přízeň již 50 let. S manželkou Ivanou jsme prožili krásný slavnostní večer ve skvělé společnosti," napsal na sociální síti Gott.

A nutno podotknout, že to Mistrovi a jeho manželce Ivaně (48) moc slušelo. Outfity měl opět na starosti stylista Dušan Chrástek.

„Ivanka Gottová oblékla černé korzetové šaty s bohatou suknicí od Beaty Rajské. Doplnila je drobnými šperky a kabelkou Lusha Florence z barvené pythonní kůže. Pan Gott oblékl pro tuto příležitost oblek Karl Lagerfeld, který spolu s limitovanou košilí Dolce & Gabanna, na límci s výšivkami včely, připomněl všem věrným fanouškům jeho obrovský hit Včelka Mája," popsal outfity Gottových Chrástek.

Ocenění Zlatá slepice v minulosti dostala i řada známých politiků včetně Václava Havla (†75), bývalého německého kancléře Helmuta Kohla či současné premiérky Angely Merkelové.

Karel Gott se tak dostal do významné společnosti. Ceny udělují magazín Super-Illu a televizní stanice MDR a RBB.

Reklama

Další články

Načítám