Hlavní obsah
Článek

Před dvěma roky skončila ve V.I.P zprávách na Primě, aby mohla být oporou svému manželovi, zpěvákovi Karlu Gottovi. Ivana Gottová (48) se stáhla ze světel šoubyznysu a od té doby nedala jediný rozhovor. Pro Super.cz nyní udělala výjimku. Po boku Karla zářila na zahájení výstavy Gott My Life.

"Jsem nadšená. Vím, kolik je za tím práce. Jakou s tím pan Fuxa s týmem měl dřinu. Byla jsem šťastná, že i manžel měl novou náplň, hodně tím žil, přispíval svými nápady. Všechno z Bertramky nám odvezli, všechny ceny. Doma nám zůstaly holé zdi a na pár měsíců máme prázdné police, nic nám tam nezůstalo," usmívá se Gottová.

Ivana prozradila, že jí moderování ani televize nechybí. Návrat neplánuje. "Pět let v televizi stačilo, už jsem měla novou vizi, co chci dělat, a jsem takto spokojená," říká Gottová, která je manželkou a matkou svých dcer na plný úvazek. Za sebou má nejtěžší dva roky v životě, kdy Gott bojoval s nemocí. "Musím přiznat, že lehké období to rozhodně nebylo. Jsem ráda, že je zdravý, a že se vrací zpátky téměř v plné formě," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám