Hlavní obsah
Článek

Pár týdnů jsme o něm neslyšeli, po operaci a krátce po ní také po nečekané návštěvě jednoho plesu, což mu někteří vyčítali, se Karel Gott (†80) stáhl do ústraní, aby v klidu nabíral síly. Aby si snad jeho obdivovatelé nemysleli, že na ně zanevřel, vyslal jim teď jasný vzkaz!

„Měli jsme příležitost navštívit operu La traviata v legendární milánské La Scale s výjimečnou operní divou Annou Netrebko. Představení pro nás bylo operní lahůdkou a když jsme vycházeli z divadla, všem se nám hned chtělo zpívat,“ stojí nyní v postu Gotta na sociální síti. Do něj nechal vložit i fotografii, na níž pózuje s divadelním kukátkem a také s manželkou Ivanou Gottovou (48).

Té mnozí opět poslední dobou vyčítali, že zpěváka snad komanduje, objevily se ale i hlasy, které ji obhajují. A zpěvák se patrně také domnívá, že jeho žena nic špatného nedělá, jinak by možná spíš stála v koutě na hanbě a nebral by ji na tento výjimečný umělecký zážitek.

Karel vypadá odpočatě, ta tam je únava po vlekoucích se zdravotních potížích. A to patrně fanouškům udělá tu největší radost!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám