Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Veřejnost ji nemá úplně moc v lásce, přece jenom „ukradla“ vždy svobodného mládence Karla Gotta (†80) pro sebe, kolikrát kolují informace o tom, jak se kde měla chovat, ale poslední drby o tom, že na Slavících měla mít nejapné požadavky jako hvězda první velikosti, to šokovalo snad všechny. Chovala se Ivana Gottová (48) opravdu namistrovaně?

Některá média zveřejnila informace o tom, že si u pořadatelů ankety pěvecké popularity nadiktovala přísným hlasem podmínky, jako třeba přístup zadním vchodem, vlastní šatnu, osobní ochranku, nebo aby vedle ní seděla kamarádka, které dohodila flek manželovy tiskové mluvčí. A do poslední chvíle prý tajila, jestli Gott dorazí.

Jenže šéf soutěže Jaroslav Těšínský se podobnými spekulacemi cítí pohoršen. Rozhořčeně je odmítá. „Kategoricky říkám, že nic z toho není ani trochu pravda. Naštvalo mě to. S Ivanou se znám dlouho a máme spolu dobrý vztah. Nic mi nediktovala, žádnou šatnu neměla, ani bodyguardy. Prostě nic z toho se nezakládá na pravdě,“ zlobí se.

Tělesných strážců je prý v budově během Českého slavíka kolem dvaceti a stojí i u zadního vchodu, kudy Gottová dorazila. Žádný osobní ochránce jí však přidělen nebyl.

„Mluvčí vedle ní seděla z důvodu, že mě ona sama požádala, jestli by bylo možné dostat lístky a být Ivaně nablízku, kdyby něco potřebovala. Dát je k sobě byl můj nápad, přece jen jsou to přítelkyně. A že by přede mnou do poslední chvíle tajila, jestli Karel dorazí? To je nesmysl. Do poslední chvíle se jen skutečně nevědělo, jestli mu to zdravotní stav umožní. Byli jsme připraveni na obě varianty,“ dodal Těšínský.

Reklama

Další články

Načítám