Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že rychleji mluví, než myslí! Když jsme hovořili s Milanem Drobným o tom, jak se na nedávném udílení cen Mistr zábavného umění (ne)potkali s nejslavnějším českým umělcem, svěřil se nám s tím, že pro Karla Gotta (†80), který ho zatratil za kritiku manželky Ivany, má závažné dokumenty, z kterých bude v šoku a které se týkají i jeho ženy. Teď ale hází zpátečku!

„Chtěl jsem se s ním sejít, říci mu určit věci, nad kterými bude žasnout… Potřeboval jsem se s ním sejít, abych mu ukázal určité dokumenty, pak bude koukat, jak to vypadá. Až tak to je! Tohle jsou vážnější věci, to nejde jen o ní (z kontextu jasně vyplynulo, že hovoří o Ivaně Gottové (48) – pozn. red.),“ řekl nám Drobný v pondělí.

V úterý ale vše bylo už jinak. O Ivanu prý vůbec nešlo a žádné dokumenty neexistují, nýbrž jen jakési zápisky vlastních myšlenek.

„Přál bych si sejít se mezi čtyřma očima, říct mu to a ukázat mu ty věci a to jsem nedokázal. To jsou poznámky a fakta a netýkají se Ivany. Týká se to věcí, které byly během nějakých let a lidí, kterým věřil. Jde o jeho spolupracovníky. Chci mu ukázat, komu věřil. Jestli mu kecali, nebo jak to bylo ve skutečnosti. Aby se dozvěděl pravdu,“ tvrdil zpěvák o den později.

A proč tedy mluvil o tom, že nejde jen o Ivanu? „Ivana akorát místo toho, aby pomohla, zamezila naší domluvě. Karel říkal, že si dovolil předat jí můj hovor v době, kdy byl v prosinci v nemocnici. Tohle ale bylo teď v červenci a nebral to. Půl roku jsem mu volal jako blbec. Prostě to tam řídil už někdo jiný. Když si nepřál se mnou mluvit, měl mi to zvednout a říct, ať mu políbím šos. Takhle se přece nejedná, známe se od osmnácti let,“ dodal Drobný.

Také se v jeho vyjádřeních už trochu ztrácíte?

Reklama

Další články

Načítám