Hlavní obsah
Článek

Na dlouho očekávaném návratovém koncertu Karla Gotta (†80), který překvapil novou vizáží s brýlemi, nemohla chybět samozřejmě ani jeho manželka Ivana Gottová (48). Veřejnost ji má ráda podobně, jako kdysi ve světě „bodovala“ Yoko Ono Johna Lennona, přesto při příchodu do Malostranské besedy dokázala po dlouhé době před objektivy fotoaparátů vykouzlit úsměv. Hlasujte v anketě na konci článku!

Když přitom nedávno doprovodila manžela do Lucerny na koncert Hany Zagorové, tvářila se, jako by spolkla tunu citrónů. O to překvapivější bylo, že tentokrát dokázala na tváři vyloudit něco sympatičtějšího. Byla v tom možná trochu křeč, ale snaha se cení!

Manželka Karla Gotta to skutečně nemá jednoduché. Po obří vlně kritiky se loni stáhla naprosto do ústraní, přestala moderovat i hrát divadlo a Mistr ji měl po boku při léčbě rakoviny. Vždy jí při veřejných prohlášeních nezapomněl poděkovat, jak se o něj starala.

Nedávno však zase slízla trpkou smetanu, když ji osočili, že filtruje, kdo může s nejslavnějším českým zpěvákem mluvit, nebo že měla snad, nedej bože, zasahovat do jeho rozhodnutí žalovat autora knihy plné jeho fotografií.

Do kuchyně Gottovým nikdo nevidí, a i když o Ivaně koluje řada ne zrovna hezkých historek, jedno se jí musí nechat: zpěvákem je milovaná a jeho fanoušci by to měli respektovat.

Co si myslíte o Ivaně Gottové?
Mám ji rád/a
3,5 %
Není mi sympatická
36,9 %
Můj názor je fuk, hlavně, že je s ní Karlovi fajn
57,2 %
Někdy má na Mistra špatný vliv
2,4 %
Celkem hlasovalo 29444 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám