Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Aférka ohledně Karla Gotta (†80), jemuž se prý dlouholetí přátelé nemohou dovolat a musejí projít přes síto jeho manželky Ivany Gottové (48), pokračuje. Vody rozvířilo hlavně prohlášení spolužáka z konzervatoře Milana Drobného, který zpěváka označil za chudáka žijícího ve zlaté kleci v područí jeho choti. Gottovi na to nejprve reagovali vyjádřením mluvčí, teď se ozval i sám Karel. Co fanouškům vzkázal? Hlasujte v anketě na konci článku!

Vysvětlení pro to, že se mu řada známých nemohla dovolat, je podle něj prosté.

„Omlouvám se všem kamarádům, kolegům a známým, kteří mi telefonovali v době náročné léčby těžkého onkologického onemocnění a nedovolali se mi. Dovolil jsem si totiž vypnout telefon. Nechápu, proč to teď, po několika měsících, najednou všichni řeší? To nemám právo na to vypnout si občas telefon nebo zvonění? Ti, kteří se mnou nutně potřebují mluvit a nedovolají se mi, tak moc dobře vědí, že mohou kdykoli zavolat mojí ženě Ivaně, která mi telefon předá nebo vzkaz vždy vyřídí,“ uvedl Mistr.

A takhle se to u Gottových praktikuje dodnes.

„Dle svého uvážení volám poté dotyčným zpět. A musím ještě zdůraznit jednu věc – s mnohými přáteli jsem v častém, a to nejen telefonickém kontaktu. Voláme si a scházíme se docela často. Moje žena mi nic nezakazuje ani nenařizuje,“ vzkázal fanouškům Karel Gott.

Naznačil tím, že Milana Drobného v žádném případě už nepovažuje za blízkého přítele a že pro to, aby s ním nebyl v čilém kontaktu, má své důvody.

„Co na to mám říct? Nemůže uznat, že tím vztahem šlápl do lejna. Ozývá se mi řada známých lidí a děkuje mi, že jsem se nebál veřejně vyjádřit, jak to je. Karlovi tím ublížit opravdu nechci, chtěl jsem, aby se probral,“ řekl Super.cz Drobný.

Komu spíš věříte v aféře Ivana Gottová versus Milan Drobný?
Ivaně Gottové
7,7 %
Milanu Drobnému
76,8 %
Každý má svůj díl pravdy
15,5 %
Celkem hlasovalo 87831 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám