Hlavní obsah
Článek

Pokud chce někdo v současné době zavolat Karlu Gottovi (†80), musí mít hodně velkou kliku, aby hovor přijal sám Mistr. Už nějakou dobu má nové tajné číslo, navíc jeho manželka Ivana Gottová (48) se rozhodla, že musí víc odpočívat, takže hovory bere za něj. A je jedno, zda jde o Karlovy blízké spolupracovníky nebo hvězdy šoubyznysu!

„Když Kájovi volám, tak velmi často mluvím s Ivankou! Ale chápu to, potřebuje klid a všichni bychom měli k němu být pokorní, potřebuje nabírat síly,“ řekla Aha! Lucie Bílá (58), podobnou zkušenost mají ale i Jitka Zelenková, Karel Štědrý, Hana Zagorová nebo mnozí další.

Samozřejmě je otázkou, zda tak Ivana činí s ohledem na to, aby víc odpočíval, než telefonoval, či jestli chce mít zkrátka větší přehled nad tím, s kým a jak dlouho je v kontaktu.

O Gottovi je známo, že když už přijme hovor, skoro vždy někam spěchá, když ho pak ale zaujme téma, je schopný si s dotyčným povídat klidně i desítky minut v kuse. A třeba i tomu se jeho choť snaží zabránit. Čas strávený na telefonu může asi podle ní strávit účelněji.

Kdo by chtěl Mistrovi jen něco vzkázat, může zhruba už rok využít také služeb jeho tiskové mluvčí. Tu nikdy předtím zpěvák neměl, ale na jaře loňského roku radikálně změnil za vydatné pomoci své ženy kompletně celý svůj tým a přibyla do něj právě jedna z Ivaniných kamarádek

Reklama

Další články

Načítám