Hlavní obsah
Článek

Herečka a vynikající dabérka Ivanka Devátá (85) letos prodělala mozkovou příhodu. Naštěstí se ale dala do pořádku a poprvé po rekonvalescenci vyrazila do společnosti. Na pozvání Aleše Cibulky přišla do zábavního pořadu Tobogan a nenechala si ujít jeho silvestrovské natáčení.

„Ukázala se opět v plné síle a se svou pověstnou energií. A jaké má zdravotní následky? Prý jí trošku přestalo chutnat šampaňské,“ řekl Super.cz Aleš Cibulka s tím, že herečka ho zkouší pořád ochutnávat a zdá se, že úspěšně. Devátá sice oslavila 85. narozeniny, ale prozradila, že má i ve svém věku řadu neodbytných ctitelů.

Silvestrovské vydání Toboganu prý bude nejdelší v jeho třicetileté historii. Trvat bude 138 minut. Hosty osobně vybíral Aleš Cibulka. „Byla to takzvaná sázka na jistotu. Pozval jsem kamarády a kolegy, se kterými rád spolupracuji, se kterými je legrace, a ty, o kterých jsem věděl, že i v téhle náročné době rádi přijdou a budou mít chuť pobavit naše posluchače,“ řekl.

Kromě Ivanky Deváté se tak posluchači mohou těšit například na Ivanu Chýlkovou (60), Miroslava Hanuše (60), Uršulu Klukovou, Josefa Maršálka, Terezu Bebarovou, Naďu Urbánkovou (†83) či Sandru Pogodovou (48).

Cibulka dbal na to, aby byla dodržena všechna protikoronavirová opatření. „Celý Silvestr se musel točit takzvaně „po skupinách“. Všichni účinkující se tak nikdy nesešli, což posluchači u přijímačů díky střihu vůbec nepostřehnou. Zároveň jde o unikátní a originální počin natočit silvestrovský zábavní pořad poprvé bez přítomnosti publika,“ uzavřel Cibulka, který Tobogan moderuje už šestnáctým rokem. Speciální vydání poběží na Silvestra na Českém rozhlasu Dvojka.

Reklama

Další články

Načítám