Hlavní obsah
Článek

Už když jsme se s ní potkali před natáčením filmu Gump, byla hvězda Instagramu Anička Šulcová naprosto nadšená z toho, že dostala svoji první filmovou roli. Herectví bylo vždy jejím velkým snem, absolvovala i herecké kurzy, doposud se ale nedostala dál než do komparzu.

A to ještě netušila, jakého dostane v roli veterinární sestřičky, která se stará o nemocného pejska, jenž je hlavní hvězdou nového rodinného snímku režiséra F. A. Brabce, parťáka. Veterináře totiž ztvárňuje česká herecká ikona Karel Roden (61).

Anička Šulcová na začátku natáčení filmu Gump

"Potkat se s někým takovým hned ve své první roli bylo skvělé. A vlastně všichni na place jsou fantastičtí," pochvalovala si Anička, která si zahraje i vedle dalších hereckých hvězd, jakými jsou Bolek Polívka (74), Eva Holubová (65) nebo Ivana Chýlková (60).

Když režisér F. A. Brabec oslovil Karla Rodena s takzvaným štěkem, bylo mu jasné, že pokud přijme, bude to pouze z přátelství, které oba umělce již léta pojí. „S Karlem moc rád točím především proto, že je profík ve všech směrech," vysvětloval režisér. „Dokáže zahrát jakoukoli roli, diametrálně odlišný charakter, prostě cokoli. Navíc má ten dar, že i malou roli zahraje tak, že ve vás jeho postava utkví a zasáhne vás. A přesně tak je to i v tomhle případě,“ míní režisér.

Reklama

Další články

Načítám