Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ivana Chýlková (60) šokuje. Začala držet dietu a naordinovala ji i svému partnerovi Janu Krausovi (70). Důvod? Šetří jí to čas a nemusí vařit. "Ne, nejsem blázen. Nechci hubnout. Našla jsem ale řešení, jak v extrémním pracovním tempu vyřešit jídlo," řekla Super.cz Chýlková.

"Začala jsem se změnou stravy během zkoušení muzikálu Vražda za oponou. V divadle je jediná restaurace a jídla byla pořád dokola. Hanka Křížková mi doporučila krabičkovou dietu a musím říct, že jsem nadšená. Upravili mi kalorický příjem tak, abych nehubla, měla klasický přísun jídla a já tak snad poprvé v životě pravidelně jím," prozradila.

Ke krabičkovému stravování dokonce přivedla i svého partnera Jana Krause. Vaření má tak vyřešené. "Navrhla jsem mu to jako alternativu na překlenovací období. Mám teď hodně práce a na kritické období, kdy člověk odchází v šest ráno a přichází v deset večer, to je ideální, " říká Ivana. Krausovi prý abcDieta navíc velmi chutná.

"Myslím, že za vše mluví jedna historka. Jednou byla u nás na návštěvě moje kamarádka a já Honzovi udělala chleba s máslem. On potom vstal a řekl: "Děkuji, bylo to moc dobré." Moje kamarádka jen pronesla, jestli nedělá něco blbě. Takže teď Honza má jídla dost, má všechno a je spokojený," dodala se smíchem Chýlková.

Svého syna Jáchyma ale už nepřesvědčila. "Zkoušela jsem to, ale má s tím nějaký psychický problém. Vadilo mu, že má něco jíst z plastových krabiček. Měl asi pocit, že se mu hroutí kus domova a prohlásil, že to jíst nebude. Ve škole si dá oběd, pak dostane peníze a koupí si, co chce," dodala Chýlková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám