Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jana Stryková patří k těm šťastnějším ženám, které nemusí mít obavu, že když vyjdou ven nenalíčené, způsobí svému okolí šok. Natáčení, divadelní představení i společenské povinnosti si pochopitelně žádají patřičný zásah maskérů a vizážistů, ovšem v civilu či například během zkoušek není třeba zkrášlovadel.

Tohoto pravidla se drží i Jana a do míst, kde se sice potká s kolegy, ovšem nemíří na ni kamery nebo zraky stovek diváků, vstupuje s pletí nezatíženou make-upem, jak je patrné například z fotek ze zkoušení vánočního muzikálu Děvčátko (Jana si zahraje děvčátko Lucii), které je v plném proudu, neboť premiéra se chystá už na konec listopadu. U ní to navíc ani není potřeba, přirozenost jí sluší.

Příběh na motivy pohádky Hanse Christiana Andersena spojuje prvky muzikálu, koncertu (podkres zařídí živý orchestr) a činohry a Stryková se na jevišti potká například s Monikou Absolonovou (47), Ivanou Chýlkovou (60), Kryštofem Hádkem (42) nebo Martou Vančurovou.

Reklama

Další články

Načítám