Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Divadlo je svět, v němž jsou možné věci, které by se v reálu asi jen tak nestaly. Nebo si umíte představit situaci, kdy herečka Eva Holubová (65) leží jen v košilce a u ní sedí téměř nahý Mojmír Maděrič?

Situace se odehrává ve hře Klára a Bára (Báru hraje Holubová, jejího muže Maděrič, Kláru taktéž výtečná Ivana Chýlková (60)), kterou už několik let úspěšně uvádí Studio DVA. Je o manželstvích a krizích. Její autor Patrik Hartl se ve svých hrách velmi často zabývá rozmanitými manželskými peripetiemi (jež ne vždy končí katarzí), které divákovi podává ve vtipné a osvěžující formě, třeba Soukromý skandál, čerstvě Hvězda či Hlava v písku, jež na svou premiéru teprve čeká.

Nejen Holubovou, Chýlkovou a Maděriče budou mít diváci možnost (v týdnu od 16. do 22. září) vidět zadarmo. Stačí si vybrat, zaregistrovat se na webovkách divadla a přijít si lístky vyzvednout. Studio DVA tímto gestem oslaví zahájení provozu v nových prostorách Paláce Fénix na Václavském náměstí.

Reklama

Další články

Načítám