Hlavní obsah
Článek

O tom, že se rozpoutal lítý boj o show StarDance všechny televize kromě České televize mlčely. Ta nakonec v boji o licenci vyhrála. "Získali jsme ji na další dva roky," řekl Super.cz mluvčí České televize Ladislav Šticha. Ve hře zůstávají ale ještě jiné televize, které se do projektu taneční show pustily. Ty se snaží sehnat co nejatraktivnější účinkující.

Super.cz přesto získal další podrobnosti ze zákulisí. Jan Kraus (70) byl televizí skutečně osloven pro taneční show. Jedná se ovšem o soutěž Let´s Dance. Na tu na Slovensku vlastní práva TV Markíza. Přejí si ho jako porotce. Podle našich informací se drsný moderátor nebránil vyjednávání podmínek. A nejen těch, které budou finančně výhodné pro něj.

Mluví se také o tom, že by jednou ze soutěžících celebrit měla být jeho životní partnerka a matka syna Jáchyma, herečka Ivana Chýlková (60). Právě na tomto projektu se snažila participovat TV Nova, aby měla konkurenční pořad proti show Česko Slovensko má talent na Primě a Jojce.

"Je pravda, že poté, co  jsme před měsícem neúspěšně ukončili jednání s TV Prima a TV Joj, se pro Jana Krause a Ivanu Chýlkovou vyjednávají podmínky na Markíze," potvrdila Super.cz Krausova nejbližší spolupravnice Simona Matásková. Podle zdrojů ze zákulisí Kraus show Česko Slovensko má talent odmítl. Přestože mu nabízeli mnohamiliónový honorář.

"Někdy nejde pouze o peníze. Honzovi záleží na kvalitách projektu a odpovídajícím zázemí pro jeho tým," upřesnila Matásková. Právě ona sama hrála v Krausově rozhodování velkou roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám