Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivana Chýlková (60) je bezesporu jedna z největších profesionálek ve svém oboru. Věrné návštěvníky Studia DVA oblažuje již několik let parádním výkonem v hlavní roli muzikálu Hello, Dolly!, který se i po letech těší diváckému zájmu. Poprvé za dobu účinkování v tomto muzikálu, kde nastupovala bez alternace, ale musela dnes a zítra zrušit hned tři představení.

Již od minulého týdne jsou ona i její partner Jan Kraus nemocní. „Procházíme teď s Ivankou takovou zážitkovou chřipkou,“ nechal se slyšet Jan Kraus minulý týden v televizním vysílání.

Ani po týdnu se však zdravotní stav herečky nezlepšil. Podle našich informací již může mluvit, zpívat si ovšem stále netroufá. „Ivanu to velmi mrzí. Je si vědoma, že by diváci nedostali za své peníze stoprocentní výkon,“ nechal se slyšet zdroj z divadla.

„Je mi to velmi líto. Až přijdou diváci na náhradní představení, celá se jim rozdám,“ vzkázala do divadla nemocná herečka. Diváci o své představení však nepřijdou. Náhradní termíny jsou vypsány v květnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám