Hlavní obsah
Článek

První novodobá Miss Ivana Christová (53) se stala babičkou. Její dcera Daniela ve středu oznámila, že porodila holčičku, která dostala jméno Zoja. Otcem děvčátka je Danielin manžel Miloš Zajíček.

Dceru si Christová „nadělila“ k narozeninám. „Ten nejkrásnější dárek, jaký jsem mohla k narozeninám dostat,“ uvedla k černobílému snímku dětské ručičky ve své dlani. Poté poděkovala za lékařskou péči.

Těhotenství Daniela oznámila 1. září, krátce nato se za partnera Miloše provdala. Že je vdanou paní oznámila až zpětně, měsíc po svatbě.

S Miss Československa roku 1989 jsme si naposledy naživo popovídali na setkání královen krásy po 30 letech, kam dorazila právě i s dcerou. Tu, jak svěřila, od světa šoubyznysu neodrazovala, ale ani jí ho nedoporučila.

„Má hodně ze mě i ze svého otce, který byl velmi dynamický a charismatický muž. A tím, že viděla i negativní stránky úspěchu jako bulvár, věci, které nejsou příjemné, a viděla, že jsem někdy smutná, tak neměla ambici zažít to, co její máma,“ řekla Ivana Super.cz. Nakonec obě zvolily kosmetický průmysl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám