Hlavní obsah
Článek

První novodobá Československá Miss Ivana Christová (53) se moc často ve společnosti neobjevuje. "Už mě to nebaví. Pracuji v kosmetickém průmyslu a mám jiné aktivity," řekla Super.cz maminka osmnáctileté dcery Daniely. Ivana se chlubí, že vypadá dobře, aniž by musela absolvovat nějaký kosmetický zákrok. Popírá dokonce i botox, ačkoli na kameru se téměř nedokázala zamračit.

Ivana delší dobu bojovala s váhou, ale nyní tvrdí, že je se svou postavou spokojená. "Chodím pravidelně do fitka, cvičím, jím zdravě a starám se o sebe," uvedla. To, zda se její půvabná dcera Daniela bude věnovat modelingu jako kdysi ona, nechává na ní. "I když už modelingovou premiéru měla na charitativní akci pro onkologii, kterou jsem na jaře pořádala," svěřila. "Teď má ale před maturitou a chce studovat vysokou školu," dodala.

O soukromí se Ivana moc rozpovídat nechtěla. Poté, co skončil její několikaletý vztah s bývalým podnikatelem Robertem Beněm, se objevila na veřejnosti s manažerem bratislavského hudebního studia Viktorem Frisíkem, kterému je teprve třicet let. "Já bych to nerozebírala," odbyla otázky na muže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám