Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co si budeme povídat, úřadující Česká Miss Andrea Bezděková (29) rozhodně není typickou kráskou, ale spíše spadá do kategorie "zajímavě krásná". Rodačka z Náchodu se zařadila do skupiny královen krásy, jako byly Ivana Christová (53), Helena Houdová, Diana Kobzanová (42), nebo Aneta Vignerová (36), které svou výhrou budily rozporuplné reakce. I Andrea čelí drsným reakcím na své zvolení.

„Ze začátku mě tyhle "hejty" mrzely, ale teď už jsem se dostala do fáze, kdy nám pocit, že nemusím nikomu nic dokazovat. Ten, kdo mě zná, tak mi to přeje a je se mnou šťastnej, a ten, kdo mě nezná a pouští se do divokých komentářů na sociálních sítích, tak si bude stát vždycky za svým názorem a nikdy mě nepřijme.”

Ptali jsme se Bezděkové, jestli má nějaký recept na to, jak přijímat kritiku. „Moc jsem se těšila, až o mně začnou vycházet články a já si budu číst vlastní rozhovory. Teď ale tyhle věci nemůžu ani vidět. Možná ale někdy tenhle moment přijde,” krčí rameny.

Pravdou je, že všechny výše zmíněné missky se nakonec dočkaly zajímavé kariéry, a na ty typické krásky se souměrným obličejem a tuctovými rysy ve tváři si už dávno nikdo nepamatuje. „Všechno zlé je k něčemu dobré. Aspoň na mě okolí snad uvidí pokroky,” říká Andrea.

Reklama

Další články

Načítám