Hlavní obsah
Článek

První československá miss a modelka Ivana Christová (53) byla právem považována za jednu z našich nejkrásnějších královen krásy. I několik let po svém památném vítězství v roce 1989 totiž patřila k prvotřídním fešandám.

Poté, co si nechala zkrátit vlasy, jí to dokonce slušelo víc než v samotné soutěži krásy. Sympatická Slovenka však postupně začala bojovat s obrovskými váhovými výkyvy. Zatímco jiné kolegyně si po mateřství udržely prvotřídní figuru, Christová nabírala na váze. Souboj s nelítostně vybočeným jazýčkem vah však nikdy nevzdala, a jednou dokonce zhubla více než deset kilo.

Obávaný jojo efekt však usměvavou tmavovlásku pokaždé vrátil zpět do říše tukových polštářů. Dnes se Ivana Christová dostala přesně na hranici klubu čtyřicátnic a padesátnic. Coby šarmantní pětačtyřicítka se letos zúčastnila slovenské taneční show Tanec snov, kde měla sice spousty fanoušků, ale kvůli nabraným kilům měla co dělat, aby udýchala některé svižnější taneční kreace.

Ač soutěž nevyhrála, vypadá to, že se bývalá královna krásy s faldíky smířila a další náročné hubnoucí procedury odložila na neurčito. Pokud si udrží stávající postavu krev a mlíko, je to samozřejmě v pořádku. Další nabírání váhy by ale postupem času na někdejší missce moc parády neudělalo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám