Hlavní obsah
Článek

Tak tohle tušil jen málokdo. I seriálová herečka Bára Fišerová, kterou jsme mohli vídat například v uniformě zdravotní sestry v seriálu Sestřičky, má za sebou nahé focení. Před více než dvaceti lety pózovala pro pánský časopis.

"Je to už opravdu dlouho a já jsem fakt stydlivá. Takže když mě Jakub Ludvík fotil na pianu, tak jsem si pořád popotahovala látku, kterou jsem měla zakrytý zadeček. Nemyslím, že by to dnes bylo o moc lepší. No, možná, bych si to nechala stáhnout o jeden nebo dva centimetry víc," řekla Super.cz.

Znovu se při pózování pro stejného fotografa nesvlékala. Spolu s kolegyněmi Romanou Goščíkovou a Magalenou Wronkovou sice snímek nafotily, ale mnohem cudnější. "Ale zase je ta fotka ulítlá. Říkám jí Střelené holky ze Střeláku," vysvětlila herečka, s níž jsme se potkali právě na odhalení nového snímku.

Zavzpomínali jsme si na její neodvážnější filmovou scénu, kdy byla oblečená jen v průsvitné mokré košilce. Bylo to ve snímku Juraje Herze Dívka a kouzelník, kde si zahrála s Ivanem Trojanem (59). Jak natáčení probíhalo, se můžete dozvědět v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám