Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bavič, zpěvák a malíř Ivan Mládek (82), na kterého před nedávnem vyšly najevo problémy v jeho manželství, dlouho utajovaná milenka a nemanželské děti, definitivně končí kariéru! Autor nesmrtelného hitu Jožin z bažin to Super.cz potvrdil s tím, že už je unavený. "Kromě už nasmlouvaného autorského sitcomu a veřejných vystoupení s Banjo bandem se dávám do penze. Začínám pociťovat únavu. Mám na to v sedmdesáti nárok," uvedl Mládek.

"Jste první, kdo mi nabídl možnost bránit se, ale rozhodl jsem se nereagovat. Živím se humorem a nechci se pouštět do žádných sporů. Bulvár akceptuju, patří k demokracii, nechci měnit názor jenom kvůli tomu, že jsem posloužil k pobavení lidí i já," napsal nám bavič v esemesce. Navíc si myslí, že je nejvyšší čas dát světu šoubyznysu vale.

"Ani ne tak článek, který to vše odstartoval, ale spíš následující polemika mi dala signál, že mě má hodně lidí už plné zuby. Je to logické, mě hodně starých struktur v médiích taky štve. Je nejvyšší čas přestat spolupracovat s médii a stáhnout se do ústraní," dodal Ivan Mládek. Tomu k rozhodnutí jít do důchodu jistě pomohl i fakt, že před pár měsíci pohřbíval svého parťáka a obrovského kamaráda Iva Pešáka a chuť k vystupování u něj tak logicky velmi ochladla.

Reklama

Další články

Načítám