Hlavní obsah
Článek

Rozvádějící se zpěvák, herec a bavič Ivan Mládek (82) je sice své manželce Evě nevěrný s kolegyní ze souboru Libuší Roubychovou již léta, vystudovaná ekonomka a bývalá reprezentantka v ping-pongu se ale krutou pravdu dozvěděla až letos. Když měla v minulosti Mládkova avantýra málem prasknout, byla jeho manželka na umření a proto se vše ututlalo. Podle našich informací má na jejím zničeném zdraví lví podíl sám Mládek.

"Ivan měl s ženou takový rituál. Eva si pravidelně chodila číst knížku do vany a Ivan měl za úkol ji za pár desítek minut vytáhnout ven, protože tam pravidelně usínala. Jenže tenkrát na ni zapomněl. Eva jako vždy usnula a z ledové vody se dostala těžce podchlazená až po osmi hodinách. Dlouho pak bojovala o život v nemocnici," svěřil se Super.cz zdroj z nejbližšího okolí páru. Právě tehdy vyšťourali novináři Mládkovu nevěru. "Ivan nechtěl, aby se jeho žena dozvěděla o jeho syčárně v době, kdy byla na umření. Tak využil všechny páky a vydání článku o své nevěře zabránil," pokračuje zdroj. Mládek si tedy ještě pár let počkal a teprve před nedávnem doma kápl božskou. A musel se stěhovat.

Jak Super.cz již dříve informoval, Mládek má s milenkou Libuší Roubychovou nemaželské dvouleté dítě. S manželkou má syna Štěpána, úspěšného advokáta. To ale nejsou zdaleka jediné děti, na kterých se autor Jožina z bažin geneticky podílel. Brzy přineseme další informace.

Reklama

Další články

Načítám