Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jako by nestačilo, že se kvůli blížící se volbě českého prezidenta vykopávají z pomyslných hrobů politické mrtvoly. Na funkci hlavy státu si teď brousí zuby i autor nesmrtelného Jožina z bažin Ivan Mládek (82). Udělá z Kalamity Jane kancléřku, rozpustí Hradní stráž a Obamu bude vítat jeho Banjo band se Sousedovic Toníčkem?

„Svou kandidaturu beru naprosto vážně. Až budu prezidentem, chci svou funkci vykonávat zodpovědně a poctivě, ale s Banjo Bandem budu jezdit po koncertech dál. Jen po dobu svého funkčního období nebudu na pódiu užívat neslušné výrazy. To bych mým seriózním voličům nemohl udělat,“ tvrdí s naprosto kamennou tváří Mládek. Při volbě nástupce Václava Klause by mu určitě neuškodila ani aféra s nemanželským synem, Češi jsou totiž hodně liberální.

Jako volební se dá chápat jeho chystané turné od sedmnáctého října po velkých halách v celé republice, které provokativně nazval Poslední turné před zvolením prezidentem.

„Nepřekročíme svůj stín. Diváci uslyší jak naše staré známé vykopávky, tak i některé naše méně známé skladby, některé z nich budou provázeny „živými klipy“ našich komiků Lenky „Kalamity“ Šindelářové, Jana Mrázka a dalších,“ dodal Mládek, s tím, že diváci nepřijdou ani o scénky a fórky Milana Pitkina, Lenky Plačkové a Libuny Roubychové. Dorazí i geniální ruský hudební imitátor Seva Moskvin.

Mládek nám sice loni prozradil, že už ho nebaví tolik vystupovat a že jde do důchodu, ale krmit ptáčky v parku se mu evidentně zatím moc nechce....

Související témata:
Kandidatura

Reklama

Další články

Načítám