Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle si oslavu narozenin rozhodně nepředstavovala. Iva Pazderková (44) předvedla nedávno na televizních obrazovkách, že je pořádná bojovnice. Už po vypadnutí ze Survivoru oznámila, že hodlá navštívit lékaře, aby ji dali po soutěži dohromady. A na její slova došlo, kvůli velkým bolestem musela okamžitě do nemocnice.

„Předevčírem jsem oslavila 42, včera od rána pracovala, a už týden si říkala, že ten věk je nějak sakra znát. Ve skutečnosti se moje ledviny s obrovským zápalem rozhodly hrát kámen-nůžky-papír, jen tedy naštěstí vynechaly ty nůžky a papír. To bych asi už vážně nedala. Stejně vyhrály,“ svěřila se herečka z nemocničního lůžka.

„Bolest v mém životě včera vážně získala nový rozměr. Z natáčení jsem rovnou svištěla do Motola, kde jsou moc milí, a zopakovali mi už postopadesáté, že k lékaři se chodí hned, a že vydržet velkou bolest a horečku a přecházet záněty a kameny není flex... No. A já teď musím ležet, sypat různé meducíny a nemůžu týden pracovat,“ napsala Iva slovy dnešní mládeže, že nestarat se o své zdraví není projevem machrování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám