Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iva Pazderková (44) nebyla jedinou zástupkyní reality show Survivor na Českém lvu. Potkali jsme tam i dalšího "vypadlíka" z kmene Mao, modela a herce Matěje Paprčiaka. Ten přišel na galavečer spolu s přítelkyní, fotografkou Karolínou Holubovou, podpořit její maminku, herečku Evu Holubovou (65).

Spolu s přítelkyní figurují s Evou i ve společném projektu Holubice Agency, kterému se Matěj po vypadnutí ze soutěže věnuje asi nejvíc. "Máme hodně aktivit. Od focení a točení po besedy a workshopy," upřesnil Matěj.

Jeho přítelkyně je zároveň i autorkou Matějových sexy fotografií. Zajímalo nás, zda vlastně trochu nežárlí, když ho na nich pak obdivují fanynky. "On má v popisu práce líbit se dalším holkám. Byla bych sama proti sobě, kdybych žárlila. My oba pracujeme v módní branži a já v Londýně fotila polonahé kluky a Matěj to taky musel skousnout. Takže jsem ráda, že se líbí i jiným holkám. Ať se kouknou, ale to je celé," řekla Super.cz Karolína.

"Takhle vypadat je nemoc z povolání," smál se Matěj, který se sice modelingu dál věnuje, ale čím dál víc směřuje k herectví, které je jeho vášní. "Zaskakoval jsem ve Studiu DVA v Revizorovi, letos budu mít další hru a do toho budu ještě točit. V plánu je spousta věcí," dodal Matěj s tím, že se momentálně přesunul z Anglie, kde působil, domů do České republiky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám