Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již za pět týdnů čekají herečku Ivu Pazderkovou (44) první profesionální závody v bikini fitness. Už několik měsíců denně dře, aby měla šanci na závodech zabodovat. A daří se. Ivě se její svaly pořádně rýsují. Přesto ale přiznala, že v jednu chvíli zapochybovala, že na to má.

"Pět týdnů do soutěže. Dnes poprvé zoufalý tichý pláč na legpressu, protože na mě dolehla únava a pochybnosti, jestli se stihnu dostat do závodní formy, jestli to v tom pracovním tempu dám, jestli to dám zdravotně, jestli vůbec, jestli to má cenu, jestli je chroust nesmrtelný, jestli tisíc a jedna věc. Brečela jsem a u toho poctivě zvedala, protože já nevzdávám," přiznala Iva, jak náročné to pro ni je.

"Už kvůli mému milovanému trenérovi Jakubovi, který se mnou dnes trénink neměl, a přesto se u mě najednou v tu pravou chvíli zjevil a dal ty kousíčky, na které se Ivuška rozpadla, zase dohromady, zformoval je láskyplně a moudře znovu do Xeny. A tak Xena jede dál. Protože cesta je cíl, a vidět cíl občas dál, než je, nebo pochybovat o tom, že jím vůbec kdy proběhneme, je v pořádku. Trocha sebelítosti je zdravá, zvlášť, když nás nakopne a vrátí zpět na cestu," dodala Pazderková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám