Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohodu u moře vyměnila za putování. Zatímco začátkem července si Iva Pazderková (44) dopřávala relax u Jadranu, nyní se rozhodla pro úplně jiný zážitek.

„Vyrážíme. Buen camino i vám, ať už jdete kamkoliv,“ napsala Iva, která vyrazila na pouť, a to zřejmě až ke katedrále v Santiago de Compostela, kam se každý rok vydávají stovky tisíc poutníků. Herečka už za sebou podobnou zkušenost má, tudíž tuší, co ji čeká.

„Každá bolest, každé překonané nebo přijaté nepohodlí, každé uvědomění si toho, co je opravdu důležité pro štěstí a radost, každé přiblížení k sobě samému nás zároveň přibližuje k ostatním, ke světu kolem nás. Roste naše schopnost empatie, milosrdenství k druhým. Mám vás ráda, myslím na vás,“ vzkázala Iva, které v její pouti fandí i Marta Jandová (50), pro kterou je náročná cesta dosud nesplněným snem, nebo herečka Kristýna Janáčková, která už zkušenost má.

„Drž se! Já si během Svatojakubské cesty odrovnala kyčel, koleno, upadly tři nehty a měla jsem zánět pat, ale ten zážitek a uvědomění si ..to bylo k nezaplacení,“ napsala Ivě povzbudivě její kolegyně.

Reklama

Další články

Načítám