Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její alter ego "blbá blondýna" vkusem pro módu zrovna neoplývá. O tom není pochyb. Představitelka dnes už legendární stand up postavy Iva Pazderková (44) ale naopak módu ctí a ráda se jí baví.

Módní trendy Iva sice sleduje, ale módnímu diktátu prý nepodléhá. Známá komička často navštěvuje módní přehlídky a zároveň sleduje online či ze záznamu módní show světových designérů.

Když tedy Pazderková dostala příležitost moderovat zahájení výstavy Memory, kde bylo představeno hned čtrnáct kousků Alexandra McQueena, její srdce zaplesalo radostí.

„Tvorbu Alexandra McQueena jsem samozřejmě sledovala a obdivovala. Každá jeho kolekce měla hlubokou myšlenku, byla v něčem revoluční, a přesto maximálně ženská. A přehlídky byly nezapomenutelné,” komentovala tvorbu britského designéra herečka.

Pazderková bohužel v šatníku nemá žádný kousek z dílny návrháře temnoty, což ji mrzí. „Jeho kousky jsem si zkrátka nemohla dovolit,” krčí rameny Iva, která si ale vystačí s notnou dávkou vlastní kreativity a výběrem z konfekce. Na vernisáž například oblékla starší kousek z designérské linie H&M připomínající kimono. „Byla to jedna z inspirací kolekce, stejně jako výrazná a tmavá ústa,” vysvětluje Iva Pazderková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám