Hlavní obsah
Článek

Na několikadenní výlet do Bruselu Iva Pazderková (44) hned tak nezapomene. Představitelka standupové blbé blondýny se na cestách dostala do velmi nepříjemného stavu. Ten neměl na svědomí její partner Hynek, se kterým do belgické metropole odletěla, ale chuť na místní specialitu. Iva si totiž zatoužila dát vyhlášené mušle. Místo kulinářského nebe ale zažila několikadenní peklo zažívacích obtíží, které ji připravily o romantické chvíle ve dvou a dost možná i osudový okamžik jejího vztahu.

„Třeba jsem prošvihla žádost o ruku,“ svěřila se Iva Pazderková v pořadu Noční směna s Adélou. Blondýna, která na sebe upozornila v několika řadách televizní show Tvoje tvář má známý hlas, se snaží konzumovat zdravá jídla z ekologicky šetrné produkce a nakupuje pouze potraviny a drogerii bez obalu. Jednou si chtěla na dovolené zahřešit a málem skončila v nemocnici. Kvůli akutní nevolnosti byla uvězněna na hotelovém pokoji a při sebemenším pokusu opustit lůžko omdlévala. V těžkých chvílích při ní stál přítel Hynek, který prokázal, že chce být své milé oporou v dobrém i zlém.

Nabízí se tedy otázka, kdy svůj vztah zpečetí svatbou. Devětatřicetiletá Iva byla pod čepcem už dvakrát. Dalším vdavkám by se ale nebránila. Jejím prvním manželem byl kolega Luboš Veselý, se kterým se rozvedla po třech letech. Podruhé stála před oltářem také s hercem, tehdy řekla své ano Lukáši Pavláskovi.

„Brali jsme se na úřadě v Praze, bylo to hezké,“ vzpomíná herečka na začátek svého druhého manželství, které ale skončilo záhy, rozpadlo se už po třech měsících. „I teď bych se vdávala ráda, líbí se mi ten den, ale jsem konzervativní, žádost o ruku nechám na příteli. Těžko říct, jestli to vůbec udělá, přece jen jsem stará a navíc herečka. To je dost nepříjemností naráz,“ svěřila se s humorem sobě vlastním v televizní talk show, která trvá neuvěřitelných dvanáct hodin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám