Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Iva Pazderková (44) je na sociálních sítích velmi aktivní a na Instagramu má přes 86 tisíc sledujících. Ty před pár dny potěšila snímkem, na kterém pózovala nahá, jen zabalená v peřině. Hned den poté ale postovala snímek s rukou v sádře.

Iva si ze sebe dokáže udělat legraci, o čemž svědčí i status formou dialogu, který k fotce v peřině napsala, když popisovala, že jí jde hlavně o to, aby ji přítel nafotil u krásné tapety kolem postele. On se jí ptal, co u toho bude mít na sobě. "Peřinu. A bude to jako takový umělecký!" vysvětlovala mu.

Pokud jde o zlomenou ruku v sádře, kterou mohli vidět diváci v Brně na představení k výročí stand up comedy, už to taková legrace není. Ale herečka si ji stejně udělala, když vysvětlovala, jak k ní přišla. "Dva jsem zbila. Tři zdrhli. Já mám zlomenou ruku, oni ega. Fakt, nekecám. Je to úplně pravdivá historka...," napsala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám