Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny měla ještě delší mikádo, a najednou je z ní dlouhovláska. Samozřejmě, že herečka Iva Pazderková (44) nesehnala zázračný elixír, po němž by jí vlasy přes noc narostly. Nechala si je prodloužit o padesát centimetrů.

"Já se před rokem ostříhala na tupé mikádo, teď si vlasy nechávám dorůst a chci být zase dlouhovláska," objasnila. Publikum ji s dlouhou hřívou může vidět už ve středu na koncertě Rolling Stones. "Mám tu čest, že už nějakou dobu zpívám s Pražským výběrem a ten je speciálním hostem toho koncertu. Tak se těším, že se s Rolling Stones potkáme na jednom pódiu," svěřila a v našem videu vypočítala i svoje další pracovní aktivity.

Ivu Pazderkovou jsme potkali na karlovarském filmovém festivalu, kde se účastnila projektu, který má přivést lidi zpět ke čtení. Sama je velkou čtenářkou, jejími oblíbenými autory jsou prý Haruki Murakami a Vladimír Nabokov.  A protože jsme si povídali v baru, připustila, že nic nemá ani proti japonskému saké nebo ruské vodce, odpovídajícím těmto spisovatelům. "Ale nejradši mám stejně slivovici, kterou pálí můj tatínek," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám