Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nepřeháníme, když si dovolíme napsat, že Michaela Badinková vypadá stejně dobře jako ve filmu Jak básníci neztrácejí naději, kde se zhostila role Veverky. A to od natočení jednoho z dílů básnické ságy uplynulo už třináct let a herečka se za tu dobu stihla stát dvojnásobnou maminkou.

Herečka si je vědoma toho, že tělo je její pracovní nástroj, a tak na svém zevnějšku pracuje. Patnáct let praktikuje jógu a na jaře a v létě se věnuje outdoorovému běhání. „Nejsem běžec, který by běhal v mrazu a sněhu, k tomu jsem se ještě nedopracovala. Když ale vykoukne první jarní sluníčko, tak mě to táhne ven,” řekla herečka, kterou do běhání naverbovala její kolegyně z Divadla na Fidlovačce, vášnivá běžkyně Iva Pezderková (44).

„Ze začátku mi to vůbec nešlo, začalo mě píchat v boku a vzdala jsem to. Iva mi poradila jednoduchý grif, abych začala nejdříve zrychlovat chůzi, a ono to vážně funguje. Postupně jsem se zlepšovala a teď mě běhání moc baví,” s nadšením uvedla herečka na představení nového typu běžeckých bot.

Spousta Míšiných kamarádek zvládá nejrůznější závody, kde člověk dalece překonává hranice svých fyzických a duševních možností. Takovou výzvu zatím sympatická kráska zvednout nehodlá. „Nemám potřebu se nějak výrazně překonávat, vybíhat na maratony, ale lehký poklus mě moc baví. Možná změním názor, až budu zase běhat víc jak dva měsíce, to pak s během roste chuť,” smála se.

Reklama

Další články

Načítám