Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Radek Banga z Gipsy.cz v minulé řadě StarDance skončil těsně před branami finále, stejně jako včera Roman Zach (51).

Zpěvák na zážitky ze StarDance stále rád vzpomíná, a tak společně s manželkou nechyběl v sobotu večer mezi diváky v hledišti.

Minulý týden vzbudil Banga obrovský rozruch, když na protest proti kontroverzní skupině Ortel opustil s pískotem sál Hudebního divadla Karlín, kde se předávaly ceny Český slavík.

Banga odešel ze sálu společně s Ivou Pazderkovou (44) a Janem Tunou, aby poukázal na dle něj xenofobní texty kapely roznášející nenávist k menšinám.

Zpěvák se ihned poté stal terčem nenávistných reakcí. Vyhrožovali mu dokonce plynem, pověšením a cyklonem B. Ihned po vyřazení ze StarDance se Bangy zastal Roman Zach, který ho dokonce podpořil ve své děkovné řeči.

„Zdravím Radka Bangu a chci říct, že s ním držím, tomu chci zatleskat hodně, protože to potřebuje,“ prohlásil před televizními kamerami Zach a ihned si vysloužil obrovský potlesk. Hned po přímém přenosu navíc s Radkem ochotně zapózoval.

Zpěváka Gipsy.cz podpořila i zpěvačka Anna K (59). Ta sice během Slavíků ze sálu neodešla, ale vše si vynahradila ve StarDance, kde se s Bangou ochotně fotila se zdviženým véčkem a palcem nahoru. Roman Zach a Anna K se teď možná mohou "těšit" na nenávistné reakce, protože podpora Bangy, určitě nezůstane bez odezvy anonymních pisálků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám