Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když měla v show Tvoje tvář má známý hlas předvést tělo v sexy modelech světových zpěvaček, byla z toho Iva Pazderková (44) pořádně nervózní. Ostatní její figuru ovšem vynášeli k nebesům. A tak se na finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look, kde také vystupovala jako zpěvačka, pořádně odvázala.

Šaty měly sice střih skoro jako pro jeptišku, zato materiál byl velmi průsvitný. "Takhle jsem se oblékla především proto, že ty šaty od Denisy Nové jsou přenádherné, evokují mi art deco styl. Bohužel nejsou šité přímo na mne, ale zato kabelka, kterou jsem je doplnila, tak ta ano. Šila jsem si ji totiž sama," překvapila nás.

"Nejde ani tak o to, že bych postrádala originální kousky na trhu, ale jsem rukodělně zdatná od malička, a pak dva dny před akcí není jednoduché sehnat něco odpovídajícího v art deco stylu. Takhle jsem měla za čtyři hodiny hotovo," svěřila s tím, že čas na to, aby vytvářela návrhy i pro ostatní, ale nemá. "Snad za dvacet let," mínila.

Nyní už Iva naskočila do natáčení pokračování show Tvoje tvář má známý hlas, kde bude tentokrát vystupovat v roli porotkyně. "Těšila jsem se, i když bodování je nehezký úděl porotců. Musím ale říct, že kolegové, kteří teď soutěží, jsou daleko šikovnější než my. Bude se na co dívat. Přiznám se, že se tam sice snažím dělat chytrou, ale bylo pro mne lepší soutěžit," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám