Hlavní obsah
Článek

Iva Pazderková (44) přijala nabídku z České televize a přidala se k herecké sestavě seriálu Mazalové. Z toho dětští diváci, pro něž je určen, již znají Janu Bernáškovou, Pavla Kříže, Jana Hrušínského, Mahulenu Bočanovou, Matouše Rumla či Miroslava Táborského. I Iva bude nově oblékat bláznivé kostýmy a dle zveřejněné fotky nasadí i fialovou paruku. Podobné propriety nedávno předváděla i dospělému publiku v show Tvoje tvář má známý hlas.

Na Kavčích horách před pár dny padla první klapka dalších dvanácti dílů. Jejich autorem je scenárista Rudolf Merkner, režie se ujal Biser Arichtev. Natáčení je naplánováno do letošního září.

„Když přišla nabídka točit seriál pro děti, kývl jsem. Koukal jsem se i na první řadu Mazalů a bavila mě a hlavně hodně bavila děti, a to je hlavní. Doufám, že se mi v tom podaří pokračovat,“ říká k natáčení režisér Arichtev.

„Nerad bych prozrazoval děj, abych děti nepřipravil o překvapení, ale mohu je ujistit, že v pokračování Mazalů se opět objeví spousta nových pohádkových postav i oblíbených triků,“ říká herec Pavel Kříž a dodává: „Já osobně jsem se u čtení scénáře moc bavil. Postavu rytíře Theobalda mám rád, on je takový přitroublý, a to se vždy dobře hraje.“

Doplňuje jej představitelka Albíny Jana Bernášková: „Albína je zkrátka stejná už čtyři sta let. Stále zůstává organizátorkou všech strašidel, je trochu nervózní a snaží se mít všechno ‚pintlich‘. Ale to se jí samozřejmě nedaří, protože má kolem sebe jen nespolupracující partu strašidel. Celá druhá řada se točí kolem Knihy kouzel, se kterou to strašidla všechno zamotají. A právě Albína je jediná zodpovědná, která se bude snažit kouzla i pohádky napravit.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám