Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V sobotním finále se rozhodne o tom, kdo se stane absolutním vítězem oblíbeného televizního pořadu. Podívejte se na to nejlepší z hudební show, již každý týden sledovaly téměř dva milióny diváků!

Proměna známých tváří v jiné známé tváře zpočátku vzbuzovala obavy, ale sledovanost Tváře se zdvojnásobila navzdory tomu, že nešlo o přímé přenosy. Po záplavě seriálů se na obrazovkách konečně objevila novinka, která se v Česku stala fenoménem.

Během devíti odvysílaných kol se podařilo dvakrát zvítězit Haně Holišové (35), Ivě Pazderkové (44) i Petru Rychlému (58). Dámy se probojovaly až do finále, ale herec z Ordinace v růžové zahradě bohužel při finálním sčítáním bodů takové štěstí neměl. Předběhli jej totiž David Kraus (44) a Ivana Chýlková (60).

V galerii najdete devět vítězných proměn, které v každém kole nejvíce uspěly u poroty. Z osmičky soutěžících se této pocty nedočkali jen Petr Vondráček (48) a Anna Fialová, ale ani oni se v konkurenci 72 odvysílaných vystoupení neztratili.

Hana Holišová bodovala jako Edith Piaf i Catherine Zeta-Jones (54), Iva Pazderková excelovala jako Susan Boyle a Pink (44) a Petr Rychlý sklidil ovace za Louise Armstronga a Hanu Hegerovou (†89). Po jednom vítězství mají Adam Mišík jako Miley Cyrus (31), Ivana Chýlková jako Conchita Wurst (35) a David Kraus jako Till Lindemann z kapely Rammstein.

Která proměna show Tvoje tvář má známý hlas byla nejzdařilejší?
Hana Holišová jako Edith Piaf
41,8 %
Petr Rychlý jako Louis Armstrong
5,3 %
Adam Mišík jako Miley Cyrus
7,6 %
Iva Pazderková jako Susan Boyle
1,7 %
Ivana Chýlková jako Conchita Wurst
4,8 %
Iva Pazderková jako Pink
6,3 %
David Kraus jako Till Lindemann
16,9 %
Petr Rychlý jako Hana Hegerová
13,1 %
Hana Holišová jako Catherine Zeta-Jones
2,5 %
Celkem hlasovalo 55258 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám