Hlavní obsah
Článek

Olga Šípková má jeden zásadní osobní důvod, proč se už podruhé jako ambasadorka účastní růžového pochodu proti rakovině prsu. Před lety totiž na tuto zákeřnou nemoc zemřela její maminka.

Když měla Šípková loni vystoupit na pódiu před všemi zúčastněnými, tak nebyla schopná slova, zkrátka se pod tíhou okamžiku a vzpomínek na milovanou osobu rozplakala.

Zajímali jsme se o to, jestli nebude mít známá cvičitelka strach, že se podobný scénář bude opakovat. „Pláč k tomu patří, to se nedá svítit. Já jsem se za to nestyděla. To byla tak silná chvíle, že jsem nepřemohla vzpomínky, které byly umocněné účastí toho obrovského množství lidí," nechala se slyšet Olga Šípková.

"Cítila jsem propojení s lidmi, kteří si tam taky něco odžívají. Asi mě to potká i podruhé, protože jednou v životě to přišlo a člověk se s tím jen tak nesmíří, že mu odešel člověk za rakovinu prsu," dodala.

S pláčem počítá třeba i na první pohled tvrdá žena Iva Pazderková (44). „Letos to zase nepodcením a budu mít jenom voděodolná líčidla," vtipkovala Pazderková.

Reklama

Další články

Načítám