Hlavní obsah
Článek

Herečka Iva Pazderková (44) s bulvárními médii z principu prakticky nekomunikuje. V rámci své účasti v růžovém pochodu proti rakovině prsu ale udělala výjimku a prozradila něco ze svého soukromí.

Představitelka „blbé blondýny“ se nechala slyšet, že propadla běhu na dlouhé vzdálenosti a jejím cílem by se brzy mohl stát půlmaraton či maraton. „Běhám často, běhám ráda a velmi ráda bych něco delšího uběhla," nechala se slyšet herečka.

Pazderková si zamilovala běhání natolik, že na tiskovce v žertu prohlásila, že 8. června trasu pochodu ze Staroměstského náměstí do Žlutých lázní možná i poběží. „Poslední dobou se věnuju sportu. Těším se nesmírně. Asi popoběhnu," řekla v našem rozhovoru Iva a dále uvedla: „Původně jsem si myslela, že je trasa kratší, a tak jsem se holedbala, že ji poběžím čtyřikrát, ale zvládnu ji s přehledem nejvýše dvakrát," vysvětlila moderátorka pořadu Pekelná výzva.

Každá z ambasadorek se na tiskové konferenci vyjadřovala, proč má tato akce smysl. Iva nebyla výjimkou, ale přišla s vlastním pohledem na věc. „Myslím si, že je to strašně důležité. Možná budu znít cynicky, ale prevence je nejlepší lékař, s veškerou úctou ke všem těm úžasným lidem, kteří zachraňují životy. V době ekonomické krize je prevence navíc ten nejlepší ekonom.“

Reklama

Další články

Načítám